Forside
Om mig
Min tid i Masterchef
Om Snilde.dk
Sanker
Opskrifter
Sankeguide
Vilde råvare
Ramsløg (Allium ursinum)
Mælkebøtte (Taraxacum officinale)
Skvalderkål (Aegopodium podagraria)
Brændenælde (Urtica dioica)
Løgkarse (Alliaria petiolata)
Japansk pileurt (Fallopia japonica)
Røllike (Achillea millefolium)
Hyld (Sambucus nigra)
Rynket Hybenrose (Rosa rugosa)
Skovsyre (Oxalis acetosella)
Hvidmelet gåsefod (Chenopodium album)
Skovmærke (Galium odoratum)
Cikorie (Cichorium intybus)
Almindelig katost (Malva sylvestris)
Dunhammer (Typho Latifolia)
Havtorn (Hippophaë rhamnoides)
Strandkål (Crambe maritima)
Kontakt