Sanker

sanker

Naturen i Mit hjerte

Naturen har altid været en del af mig, der jeg har altid følt mig mest hjemme. Jeg har aldrig boet på en gård, end ikke på landet, men har altid drømt om det. Jeg har det ofte altid bedst når jeg kommer ud til havet især, eller ud i en skov, jeg har aldrig været bange for at få jord under neglene og alt der kryber, kravler og snor sig bør samles op og studeres. Jeg har aldrig været den store tænker men jeg har altid været en drømmer, siden barndommen har jeg levet i en verden af muligheder og ideer.

Alle mennesker har en drøm af en eller andet art, og mange kan nemt sætte ord på hvilke ting de ønsker sig i livet. Jeg har aldrig rigtig vidst 100% hvad min drøm var, eller hvad jeg ønskede i MIT liv, men jeg ved hvilken følelse jeg vil have indeni når jeg når den.

En barne leg blev til virkelighed

Som barn holdte jeg altid meget af at gå rundt i min egen verden og nippe af blade, buske og planter og lege at man kunne spise dem. Jeg ville gå og samle ind til et lækkert måltid som jeg kokkerede udenfor som et fiktiv vildt festmåltid. Dette var en af mine yndlings lege som barn og derfor overraskede det mig ikke, at jeg blev fritids sanker som voksen.

Da jeg først fandt ud af at alle de planter jeg gik og legede kunne spises, faktisk var spiselige i virkeligheden, gik der et lys op for mig. Jeg havde allerede mange af planterne i hukommelsen og derfra gik det meget nemt. Jeg kunne med lethed finde de planter jeg læste om og fik hurtigt et bredt spektrum af vilde råvare. Men jeg havde aldrig set det komme og indtil jeg faktisk stod med de vilde ting i hænderne og tilberedte dem i køkkenet, tænkte jeg på den lille pige der dengang gjorde det samme, men bare i en leg.

Fremtid

Jeg har altid set mig selv som innovativ men aldrig som decideret formidler. Jeg har altid ønsket at skabe og informere men vidste ikke at det var noget jeg var i stand til, men jeg lærte noget nyt om mig selv. Udover at lave mad med de råvare jeg selv finder, så holder jeg rigtig meget af når der bliver vist interesse for mit område, og jeg kan levere den viden som der bliver efterspurgt. Før i tiden blev jeg altid bedt om at tilpasse mig til et givent fag men jeg fandt det utrolig svært at bevæge mig indenfor de stereotype rammer. Derfor begyndte jeg at forme mit eget fag. Tilpasse faget til mig og de ting jeg er god til. Jeg håber på at kunne udvikle mig og med tiden nå mit mål.