Om Snilde.dk

Snilde.dk er en fusion mellem en mad og kreativitetsblog. Mine opskrifter vil variere mellem hverdagsmad og søde sager. Til gourmet og menuer som er til at betale. Jeg deler ud af mine kreative projekter og ideer og kommer med tips og tricks undervejs. Derudover vil jeg komme med mine anbefalinger til spissteder rundt ormking i Danmark og i udlandet. Siden jeg til dagligt læser arkæologi og generelt er meget historieinteresseret. Så vil der muligvis også komme nogle sjove facts og informationer om fortiden ind her og der. Min blog er tænkt som et sted hvor jeg kan få afløb for alle mine tanker og samtidig er den en inspirations blog for mine læsere. Jeg håber min side vil  falde i god jord og man er velkommen til at komme med forslag til ændringer og forespørgsler undervejs. kreativ