Om Snilde.dk

Hej! Mit navn er Stephanie og dette er min blog. Jeg lader mig inspirere af naturen og verden omkring mig og Snilde.dk er mit frifrum hvor jeg kan udtrykke indenfor mine interesse områder er mad, natur og kreativt håndværk.  Det er mit ønske er at kombinere disse via min blog og skabe interesse og nysgerrighed for naturens vilde planter og den magi den kan bidrage med i hverdagen.

Mine opskrifter vil variere mellem hverdagsmad, søde sager, gourmetanretninger og menuer som er til at betale. Jeg deler ud af mine kreative projekter og ideer og kommer med tips og tricks undervejs. Derudover vil jeg (ind indimellem) komme med mine anbefalinger til spissteder i Danmark og i udlandet. Siden jeg til dagligt læser arkæologi og generelt er meget historieinteresseret. Så vil der muligvis også komme nogle sjove facts og informationer om fortiden ind her og der. Min blog er tænkt som et sted hvor jeg kan få afløb for alle mine tanker og samtidig er den ment som en inspirations platform for mine læsere. Jeg håber min side vil  falde i god jord og man er velkommen til at komme med forslag til ændringer og forespørgsler undervejs.