Scones med rynket roser

august 19, 2020
Scones med rynket rose

Scones med rynket roser

Prøv disse lækre scones med rynket rose og drøm dig ud til 1001 nats eventyr. De parfumeredes scones er fantastiske til eftermiddagskaffen i selvskab med lidt marmelade og en rigtig god kande te. Udover at de smager helt fantastisk, så skal de ikke hæve, så de tager virkelig ingen tid at lave! Jeg har eksperimenteret med lidt forskellige opskrifter på scones, blandt andet urte scones og syren scones. Find opskrifterne ved at klikke på titlen.

Her får du min opskrift på de lækreste hjemmebagte scones med rynket rose.

Scones med rynket roser
 
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Samlet tid
 
Skribent:
Ingredienser
 • 9 dl hvedemel
 • 75 g smør
 • 4 dl mælk
 • 1 håndfuld finthakkede roser
 • 5 tsk bagepulver
 • 0,5 tsk salt
 • 1 dl sukker
Fremgangsmåde
 1. Forvarm ovnen til 275 grader.
 2. Start med at opvarme mælken i en lille gryde på komfuret. Lige inden mælken begynder at koge tages gryden at varmen. Tilsæt smørret og lad det smelte sammen med mælken.
 3. Bland nu alle de tørre ingredienser sammen. Tilsæt mælk og smør blandingen og vend det hele sammen. Til sidt tilsættes finthakkede roser. Dejen skal kun lige hænge sammen. Hvis dejen er for klistret, så tilsæt eventuelt mere mel.
 4. Rul dejen ud så den er ca. 2-3 cm tyk. Skær dejen ud i mindre stykker efter eget valg eller brug en rund udstikker.
 5. Bag dem i ovnen i 12-15 minutter, til de er gyldenbrune. Lad dem herefter køle af på en rist.

Anret gerne de parfumerede scones med lidt fint hakkede roser på toppen. Det løfter bare præsentationen og vil med sikkerhed vinde smil og begestring ved bordet!

Tak for besøget!

Følg også gerne med på de sociale medier!

Jeg har min Blogside på Facebook, hvor man er mere end velkommen til at dele billeder, af retter fra bloggen! Her er det desuden oplagt at stille spørgsmål angående mine opskrifter og derudover deler jeg selv (jævnligt) billeder, samt nye og gamle opskrifter!

Min Instagram er stedet for jævnlige billeder af min hverdag, opskrifter, sanketure, kreative projekter og måske en lille selfie i ny og næ. Derudover deler jeg dagligt stories af min hverdag og hvad jeg nu måtte støde på!

// Stephanie

Forslået