Hvem er jeg?
Mit navn er Stephanie. Jeg lader mig inspirere af naturen og min erfaring indenfor madlavning og den vilde natur, bruger jeg til at sammensætte unikke smagkombinationer og formidle dem på enkel vis. Min tilgang til mine opskrifter er at de skal være nemme og overskuelige at udføre for alle på en måde der kan inspirere til en større interesse for vore fantastiske natur og de vilde smage.
Jeg har altid haft et utal af interesser og hobbyer, her i blandt er madlavning, historie, natur og kreativt håndværk. Den kreative tilgang, har jeg altid haft og madlavning har efterhånden længe været i fokus. Endnu ældre er dog udfoldelse via pen og papir. Jeg har senere hen bekræftiget mig med mange forskellige materialer, da udfoldelsen via mad pludselig for alvor kom ind i billedet. Jeg fortrækker fordybelse frem for den nemme løsning og min overbevisning er at alle kan være kreative hvis de vil. Nogle gange er alt hvad der skal til bare en lille smule teknisk SNILDE.
Hvad har jeg ellers oplevet i mit liv indtil videre? Jeg har opført teater, været på Højskole, været i Afrika to gange, deltaget i Miss Queen of Scandinavia 2014, skudt et par billeder her og der, deltaget i Masterchef 2015 og Masterchef jul, arbejdet med menneskeskeletter, blevet moster for 3. gang, udgivet en artikel og udgravet en Førromersk jernalder plads.
Min mad interesse
Interessen for mad kan spores helt tilbage til barndommen hvor jeg som 9 årig lavede min første ret sammen med et par barndomsveninder. Den bestod af en simpel suppe med broccoli og gulerødder over bål. Det var dengang den bedste suppe som jeg nogensinde havde smagt, måske fordi vi havde lavet den helt selv. Derfor er madlavning forbundet med glæde, selvstændighed og kreativitet. Mine madlavnings evner har siden da udviklet sig en hel del, men jeg holder stadig stadig utrolig meget af en stor skål glohed, veltilberedt suppe.
Mine foretrukne madkulturer som jeg beskæftiger mig med, er Middelhavet og Asien. Rigtig meget af min familie kommer fra Italien og jeg har tilbragt rigtig mange somre i landet. Jeg er derfor opvokset med italiensk mad og forbinder den med tryghed, familie og kærlighed. Selvfølgelig er dansk mad også meget hyggeligt at falde tilbage på en gang i mellem. Derudover har asiatisk mad en helt særlig plads i mit hjerte. Jeg laver en hel del Vietnamesisk og Thailandsk, da jeg elsker det friske indslag af urter og grøntsager. Jeg finder også megen inspiration fra Kina, Japan og Indien. Når det er sagt, lader jeg mig aldrig indskrænke og bruger derfor inspiration fra hele verden.
Jeg holder frygtelig meget af madhistorie, tradition og kultur, ikke kun i Danmark men i hele verden. At sætte pris på sine råvare og holde fast i traditioner er noget jeg kan relaterer til, og jeg lader mig ofte inspirerer af disse fjerne madkulturer og traditioner. Måske er det derfor jeg holder så meget af Italiensk og Asiatisk madkultur. De er begge nogle af de ældste madkulturer i hele verden, de værner om traditionen og giver den videre.
Min mad stil
Min stil i køkkenet er enkel men ikke simpel. Jeg prøver at kombinere smag, finesse og oplevelse i en og samme ret. Nogle gange kaster jeg mig ud i finere anretninger men til hverdag handler det mest om god mad til billige penge. Mit mål med min blog er at inspirerer og vejlede. Mad skal ikke ses som en stopklods, men som en af de små glæder som folk glemmer at sætte pris på i hverdagen. Derudover har en en kæmpe interesse for at sanke vilde råvare i naturen og ønsker derfor at hjælpe med at inkorporere disse i hverdagen. Min tilgang til vild mad er generelt, at det skal være tilgængeligt for alle. Jeg har sat mig for at hjælpe mine læsere med at bruge de vilde råvare på nemme og lækre måder, som måske ikke lige er set før.
… [Trackback]
[…] There you will find 44145 more Info to that Topic: snilde.dk/om-mig/ […]
… [Trackback]
[…] Read More here on that Topic: snilde.dk/om-mig/ […]
… [Trackback]
[…] Info on that Topic: snilde.dk/om-mig/ […]
… [Trackback]
[…] Find More Info here on that Topic: snilde.dk/om-mig/ […]
… [Trackback]
[…] Read More here on that Topic: snilde.dk/om-mig/ […]
… [Trackback]
[…] Read More Information here to that Topic: snilde.dk/om-mig/ […]
… [Trackback]
[…] Info to that Topic: snilde.dk/om-mig/ […]
… [Trackback]
[…] There you will find 56400 additional Info on that Topic: snilde.dk/om-mig/ […]
… [Trackback]
[…] Read More on on that Topic: snilde.dk/om-mig/ […]
… [Trackback]
[…] Find More here on that Topic: snilde.dk/om-mig/ […]
… [Trackback]
[…] Here you can find 29560 additional Information on that Topic: snilde.dk/om-mig/ […]
… [Trackback]
[…] Find More on on that Topic: snilde.dk/om-mig/ […]
… [Trackback]
[…] Find More Info here on that Topic: snilde.dk/om-mig/ […]
… [Trackback]
[…] Read More on to that Topic: snilde.dk/om-mig/ […]
… [Trackback]
[…] Here you will find 40261 additional Info on that Topic: snilde.dk/om-mig/ […]
… [Trackback]
[…] Find More Info here to that Topic: snilde.dk/om-mig/ […]
… [Trackback]
[…] Read More Info here to that Topic: snilde.dk/om-mig/ […]