Løgkarse wraps med friteret vårmusseron

maj 15, 2020

Løgkarse wraps

Løgkarse wraps er naturens svar på en salat wrap eller blad taco. Løgkarse blade kan blive relativt store og er derfor helt fænomenale til dette formål. Man kan fylde sine løgkarse blade med alt ligefra tartar til hønsesalat og laksesalat, eller hvad man nu har lyst til, mens denne opskrift er kødfri og vegetarisk.

Nyttige links:

Ramsløgs “leaf curd”

Spis dine ramsløg!


Løgkarse wraps med friteret vårmusseron
 
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Samlet tid
 
Skribent:
Ingredienser
  • 10-15 store løgkarse blade
  • 500 gram vårmusseron
  • 1 dl hvedemel eller rugmel
  • 1 tsk salt
  • Ramsløgs leaf curd (se link) eller finthakkede ramsløg.
  • Hellman's mayonnaise (eller hjemmelavet mayonnaise hvis man er overskudsagtig)
  • Syltede ramsløgsblomster (se link)
  • Unge granenåle
Fremgangsmåde
  1. Bring en gyde med letsaltet vand i kog. Tilsæt svampene og lad dem koge i vandet i 10-15 minutter.
  2. Tag svampene op af vandet og gem vandet på frost til næste gang du laver suppe.
  3. Drys svampene med melet og vend dem rundt indtil de er helt dækket.
  4. Varm olien op i en anden gryde og friter svampene indtil de er gyldne.
Ramsløgsmayo:
  1. Kør leaf curd og den færdige mayo indtil den har fået en flot grøn farve (Eller bland fint hakkede ramsløg med mayoen).
Anret:
  1. Anret løgkarse bladene med friterede svampe, små dutter af ramsløgsmayo (kom den eventuelt i en frysepose og klip et hul i et af hjørnerne), syltede ramsløgsblomster og gran.

Tak for besøget!

Følg også gerne med på de sociale medier!

Jeg har min Blogside på Facebook, hvor man er mere end velkommen til at dele billeder, af retter fra bloggen! Her er det desuden oplagt at stille spørgsmål angående mine opskrifter og derudover deler jeg selv (jævnligt) billeder, samt nye og gamle opskrifter!

Min Instagram er stedet for jævnlige billeder af min hverdag, opskrifter, sanketure, kreative projekter og måske en lille selfie i ny og næ. Derudover deler jeg dagligt stories af min hverdag og hvad jeg nu måtte støde på!

// Stephanie

Forslået