Vild remoulade – Et sundere alternativ

april 20, 2017

Den vildeste remoulade!

Inspirationen til årets første påske frokost, kom til mig mit i påskeracet iblandt færdiglavarede fiskefiletter, buræg og remoulade tuben. Jeg ignorerede tilbudsvarene og fandt en masse andre lækre ting. Jeg købte en hønsesalt, friske rødspættefileter og røget laks. Men uheldet var ude, vi manglede remouladen! Men frygt ej, jeg laver da bare min egen! Okay, hvor svært kan det være og hvad skulle jeg bruge? Noget der kan give den cremede konsistens, jeg havde en avokado. Noget syrligt, jeg havde en masse vilde syltede sager på lager fra sommeren sidste år. Noget sprødt…afsted og sank nogle friske grønne forårsurter! Tak snilde, årets påskefrokost var redet og den blev ovenikøbet også sundere!

Årets påskeopskrift! Fedtfattig remoulade!
 
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Samlet tid
 
Skribent:
Hjemland: Nordisk
Ingredienser
  • 1 avokado
  • 1 spsk creme fraise min. 18%
  • 1 tsk finthakket ramsløg
  • 1 spsk finthakket syltet japansk pileurt eller cornichoner
  • 1 spsk fint hakket sødskærmsstængler eller fennikel
  • 0,5 tsk sennep
  • Lidt citron
Fremgangsmåde
  1. Blend avokado og rør den op med creme fraise og resten af indgredisenserne.
  2. Smag remouladen til med salt og citron.
  3. Server den med det samme eller lad den trække i 20 minutter inden servering.

 

Forslået

Ingen kommentare

Skriv et svar