Macaroni – En lækker sommerret!
Italiensk mad har altid haft en særlig plads i mit hjerte og med denne ret synes jeg næsten at side i min fasters køkken i syditalien. I forhold til mange pastaretter er dette en meget let og frisk oplevelse, perfekt i sommervarmen! Hvis det nu skulle være helt rigtig, så jeg helst at denne ret blev lavet med kanin, men man kan sagtens bruge kylling, fremgangsmåden er den samme. Man kan også helt undlade kødet og lave en vegetarisk udgave. Uanset hvad så er ramsløg, pasta og ærter et match made in heaven og bør prøves!
Macaroni med ramsløg, ærter og kylling
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Samlet tid
Skribent: Stephanie Straube Alemanno
Antal personer: 4 personer
Ingredienser
- 1 pakke macaroni pasta
- 200 g kylling overlår
- 3 laurbærblade
- 1 tsk salt
- 1 bundt ramsløg
- 50 g smør
- 2 dl ærter
- 2 dl hvidvin
- 4 spsk olivenolie
- Friskrevet parmesanost
- Saften af en citron
Fremgangsmåde
- Kom overlårene i en gryde med saltet vand og laurbærblade og skru op for varmen. Lad lårene simre ved medium varme i 30-40 minutter. Kødet skal kunne pilles af nemt.
- Tag lårene op af vandet og lad dem køle af inden kødet pilles af knoglen. Gem kogevandet.
- Tag nu en pande og steg ramsløgene gyldne.
- Tilsæt hvidvin og lad den koge ind til det halve (omkring 10 minutter).
- Tilsæt nu ærter, og smør. Lad smøret smelte sammen med hvidvinen til en cremet sauce. Tilsæt og en smule salt.
- Kom nu den færdigkogte pasta heri og tilsæt olivenolie og citronsaft.
- Smag til med salt og pepper.
- Serveres med friskrevet parmesanost eller sprødstegte brødkrummer.
Velbekomme!
2 Kommentare
круглосуточный подход к заказу, выбор и применение без очередей и ожидания в аптеке, http://idiabet.ru/ доставка в
удобное время.
What’s up, this weekend is pleasant for me, since this
moment i am reading this impressive educational piece of writing here at my house.