Vild bruschetta
Den vilde bruschetta er et stykke ristet fuldkornsbrød med en vild pesto på blandede vilde krydderurter, en vild salat og æg. Det er en supe enkelt anretning og efter min mening den nemmeste på dette bræt. Det kræver næsten kun at man går sig en tur og finder sine urter. Der er en hel del forskellige planter man kunne bruge til denne anretning og led gerne efter inspiration i mine andre indlæg om vilde spiselig planter.
Velsmagende planter ved Moesgård
Velsmagende planter ved Skæring hede
Vild bruschetta med pesto og æg
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Samlet tid
Skribent: Stephanie Straube Alemanno
Ingredienser
Bruschetta
- Fuldkornsbrød eller andet godt brød
- 3 Æg
Salat
- Et udvalg af forskellige vilde urter som røllike, katost, skvalderkål, ramsløg, bellis.
- Saften af 1 citron
- 1 spsk oliven olie
Pesto
- Udvalg af vilde urter som ramsløg, skvalderkål, strandsennep eller et mix.
- 1 spsk parmesan
- 2 spsk pinjekerner, valnødder, hasselnødder eller mandler.
- 1 dl oliven olie
- 1 fed hvidløg
Fremgangsmåde
- Blend de vilde urter sammen med nødder, parmesan, hvidløg og oliven olie, indtil massen er blød og ensartet
- Imellemtiden koges æggene i 6-12 minutter alt efter hvordan man vil have sine æg.
- Vend de vile urter sammen med lidt oliven olie, citron og lidt salt.
- Skær brødet ud i skover og rist dem eventuelt i ovnen inden de smøres med pesto, pynt med den vilde salat og skiver af æg.
Ingen kommentare