Tredje dag i Masterchef Jul 2019! SERVICE!

november 14, 2019
Service

En dag med SERVICE!

Trejde dag i Masterchef køkkenet og vi skal køre service! Dagens udfordring var ingen overraskelse da vi trådte ind af den gule dør til studiet. Begge hold skule lave 14 serveringer bestående af en valgfri hovedret med svinekotelet og “gode råd” aka krumkager med en valgfri is til dessert.

Du kan læse mere om mine tidligere oplevelser i MasterChef HER!

“Gode råd”?

Så først og fremmest, hvad er gode råd?! Altså med mindre det er en velformuleret sætning der kan give en venlig anvisning som hjælp i en given situation, så havde jeg ingen ide om hvad det var! “Det er en småkage” Ahvad? Men det viser sig så, at gode råd er en sønderjyde specialiltet der består af tynde flade vafler aka krumkager.

SERVICE!

Vi valgte Rebekka som køkkenchef, og så længe det ikke blev mig, så var jeg rimelig godt tilfreds. Jeg bryder mig generelt ikke om at råbe af folk mens de sveder. Rebekka er klar i spyttet og kan holde hovedet koldt i en presset situation! Rebekka fortæller os hvad hun har tænkt til vores servering, men det er UTROLIG svært for mig at slippe tøjlerne fuldstændig når det gælder mad! Men når man står i masterchefkøkkenet må man ligge de egocentriske tanker væk og bare sige JA TAK!

Jeg fik til opgave at lave de her såkaldte “gode råd” også kaldet krumkager. Dejen er utrolig tyk og på daværende tidspunkt andte jeg ikke om det var godt eller skidt. De første 5 gåde råd blev rigtig fine, men efterfølgende bliver dejen bare mere om mere drøj. Det viser sig at man med den efterhånden utrolig tørre dej, skal trykke utroligt hårdt ned med jernet for at få de gode råd tynde nok. Det er jo hårdt arbejde!

Resten af service fløj afsted og når man er presset så opfatter man sjældent særlig meget omrking sig. I min verden, plaskede det med is og fedtegrever fra højre og venstre, imens Marcus var tæt på at skære en finger af! Trods det, så har du kun en ting for øje, og det er at fuldføre din opgave!

Alt i alt klarede vi os igennem service, men jeg har nu aldrig været særlig stor fan af denne type udfordring. Sådan er det vel oftest, hvis man er van til at arbejde solo i et køkken. Så tredje dag i Masterchefkøkkenet var lidt en øv dag, men jeg håber på revanche i næste afsnit!

Tak fordi du gad læse med!

Følg også med på instagram og facebook!

// Stephanie

Forslået

Ingen kommentare

Skriv et svar