Tørrede hybenroser
Tørrede hybenroser er en skattet råvare indenfor krydderier og skønhedsprodukter, men de er ikke ligefremt billige. Men så er det jo så heldigt at man sagtens kan lave dem selv. Jeg plukker altid en ordentlig portion hybenroser om sommeren og tørre kronbladene i ovnen. De er rare at have og kan bruges til mange forskellige ting, blandt i en hjemmelavet Ras el hanout . De tørrede blomster blade kan holdes sig hele vinteren (hvis ikke længere) og så dufter de skønt af sol og sommer.
Tørrede hybenrose kronblade
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Samlet tid
Skribent: Stephanie Straube Alemanno
Ingredienser
- En god portion hybenroser
Fremgangsmåde
- Skyld blomsterne fri for snavs og smådyr.
- Pluk nu kronbladene fra knoppen og læg dem spredt ud på en klargjort bageblade.
- Tør nu kronbladene i ovnen ved 40-50 grader varmluft, i 2-4 timer eller indtil bladene er helt tørre.
Velbekomme!
Ingen kommentare