TILBAGE I MASTERCHEF!

november 9, 2019
Tilbage i masterchef

Tilbage i Masterchef!

Jeg er atter tilbage i Mastechef køkkenet efter 4 års pause! MasterChef Jul 2019 starter på mandag og jeg er en af de 12 håbefulde deltagere! Dette års deltagere er hentet fra samtlige sæsoner med mig og Jason Valentin som representanter fra sæson 2015. Det er derfor ikke nogen hemmelighed at jeg har deltaget i programmet to gange i tidligere, hvor anden gang, også var en jule sæson. Jeg er derfor efterhånden rimelig garvet i Masterchef køkkenet, måske det er en fordel?

Foto: TV3

Jeg har i mange år kigget med hjemmefra og har siden min egen deltagelse, drømt om at komme tilbage. Derfor var jeg selvfølgelig enormt taknemmelig og ikke et sekund i tvivl, da jeg blev ringet op og spurgt om jeg kunne tænke mig at deltage i dette års julesæson. Deltagerne i dette års konkurrence er Rebekka, Henrik, Nicolai, Danni, Julia, Stephanie, Frederikke, Marcus, Jason, Catarina, Kenneth og jeg selv.

Personligt så elsker jeg jul og alt hvad den indebære! Julen er årets mest hjertevarmende tid hvor jeg sætter utrolig stor pris på at være omgivet af min familie og venner. Julen for mig er tid hvor vi smiler til hinanden trods en travl dag på jobbet, en tid hvor kulde og frost betyder varme og hjemlig hygge, og en tid til at gi´ hvor det for mig selvfølgelig handler om den skønne, skønne julemad den 24. december! Min deltagelse i MasterChef Jul har derfor åbnet op for nye skønne venskaber og en fantastisk start på Julen!

Du kan læse mere om mine tidligere oplevelser i MasterChef HER!

Tak fordi du gad læse med!

Følg også med på instagram og facebook!

// Stephanie

Forslået

Ingen kommentare

Skriv et svar