Tigerrejer med strandkål (stængel)

juni 22, 2019
strandkål stængel

Strandkål (stængel)

Stænglen fra vores elskede strandkål er sund og super delikat! Brug den på lige-fod med bladene i retter som disse skønne smørstegte tigerrejer med strandkål stængel.

Tigerrejer med strandkål (stængel)
 
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Samlet tid
 
Skribent:
Ingredienser
  • 15-20 flotte tigerrejer (Enten frosne eller friske)
  • 1 bundt strandkålstængler
  • 100 g smør
  • 1 håndfuld strandsennep eller andre grønne urter
  • 1 fed hvidløg
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
  1. Pill skallen fra rejerne og fjern den lille tarm der kan side tilbage i halen.
  2. Skræl stænglerne fra strandkålen og skær dem i mindre stykker.
  3. Smelt smørret på en varm pande.
  4. Tilsæt urter og knust hvidløg og lad det bruse op i den varme smør.
  5. Tilsæt nu strandkål og rejer og steg det hele sammen indtil strandkålen er mør (1 minuts tid).
  6. Pynt med strandsennep og fuglegræs.
  7. Server med det samme som et lækkert tilbehør til kartofler, ris, pasta eller brød.

Velbekomme!

Forslået

Ingen kommentare

Skriv et svar