Tagliatelle med scampi og kammuslinger

november 16, 2019

Tagliatelle med scampi og kammuslinger

Her er retten som sendte mig videre i Masterchef Jul, hvor dagens udfordring bød på pasta med skaldyr. Tagliatelle med scampi og kammuslinger, var mit bud på en let og velsmagende pastaret med skaldyr.

Dagens vinderet!

Min pastaret med tomat og skaldyr, sendte mig videre til næste uge i programmet, så jeg var utrolig tilfreds med min egen indsats. Pasta og skaldyr er faktisk to af min absolutte yndlings råvare, så denne opgave lå jo faktisk lige til højrebenet, næsten for godt til at være sandt!

Læs mere om udfordringen med pasta og skaldyr HER!

Tagliatelle med scampi, kammuslinger og cherrytomater
 
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Samlet tid
 
Skribent:
Antal personer: 4 personer
Ingredienser
 • 1 pk. pasta tagliatelle eller linguini
 • 300 g blandede cherry tomater
 • 5 spsk jomfru olivenolie
 • 3 fed hvidløg
 • 1 nip chilflager
 • 2 dl hvidvin
 • 8 kammuslinger
 • 5 scampi rejer eller jomfruhummer
 • Salt og friskkværnet peber
 • 1 bundt basilikum
Fremgangsmåde
 1. Klargør en varm pande med olivenolie.
 2. Steg knust hvidløgsfed samt chiliflager i den varme olie.
 3. Skær tomaterne i mindre stykker og steg dem sammen med hvidløg og chili.
 4. Tilsæt hvidvin og lad det simre ved middelvarme i 10 minutter. Husk at smage til med salt og peber.
 5. I mellemtiden koges pastaen i letsaltet vand indtil den er al dente.
 6. Fjern skaller og tarm fra rejerne og skær dem samt kammuslinger i mindre stykker.
 7. Kom skaldyrene ned til tomaterne og vend det hele godt sammen indtil de er tilberedte.
 8. Vend pastaen sammen med sauce, skaldyr og finthakket basilikum (Tilsæt en smule af pastavandet så retten bliver dejlig fyldig og ikke tørre ud).

Tak for besøget!

Følg også gerne med på de sociale medier!

Jeg har min Blogside på Facebook, hvor man er mere end velkommen til at dele billeder, af retter fra bloggen! Her er det desuden oplagt at stille spørgsmål angående mine opskrifter og derudover deler jeg selv (jævnligt) billeder, samt nye og gamle opskrifter!

Min Instagram er stedet for jævnlige billeder af min hverdag, opskrifter, sanketure, kreative projekter og måske en lille selfie i ny og næ. Derudover deler jeg dagligt stories af min hverdag og hvad jeg nu måtte støde på!

// Stephanie

Forslået

Ingen kommentare

Skriv et svar