Syltet magnolie

april 26, 2019
Syltet magnolie

Syltet magnolie

Syltet magnolie eller syltede magnolie kronblade er en trend som begyndte i England og har siden spredt sig til hele verden. Grundet sin skarpe men krydrede smag, har den foretrukne måde at bruge magnolien på, været ved syltning. De syltede blomsterdele kan bruges som krydderi i salater, ceviche, kødfarsen eller som erstatning for den syltede ingefær til sushi.Hvis du vil vide mere om magnolien og dens spiseligehed, kan du læse mere HER.

Syltet magnolie
 
Skribent:
Ingredienser
  • Magnolie kronblade eller frugtknude (blomstens center)
  • 1 dl eddike
  • 1 dl sukker
  • 0,5 dl vand
Fremgangsmåde
  1. Varm eddiken op i en gryde og opløst sukkeret heri indtil sukkeret er helt opløst.
  2. Tag gryden af varmen og tilsæt vandet. Lad eddikelagen køle helt af inden den hældes over kronbladene (Dette er meget vigtigt, hvis man ønsker den smukke pink farve). Luk glasset til.
  3. De syltede plantedele kan holde sig i flere måneder på denne måde

Velbekomme!

 

Forslået