Syltede hybenroser

juni 2, 2018
Syltede hybenroser

Syltede hybenroser

Syltede hybenroser fra hybenrosen er et smukt og parfumeret tilbehør i salater, desserter eller til fisk. De syltede hybenroser er faktisk rigtig nemme at lave og det kræver kun en portion hybenroser og en simpel eddikelage.

Syltede hybenrose kronbalde
 
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Samlet tid
 
Skribent:
Ingredienser
  • 2 dl hvidvins eddike eller lagereddike
  • 1 dl sukker
  • Den ønskede mængde hybenrose kronblade
Fremgangsmåde
  1. Varm eddiken op i en gryde og opløst sukkeret heri indtil sukkeret er opløst. Lad eddikelagen køle helt af inden den hældes over kronbladene (Dette er meget vigtigt, hvis man ønsker den smukke pink farve). Luk glasset til.
  2. De syltede kronblade kan holde sig i flere måneder på denne måde.

Velbekomme!

Forslået

Ingen kommentare

Skriv et svar