Syltede granskud

juni 6, 2018
Syltede granskud

Syltede granskud

At sylte sine egne granskud er nemt og hurtigt. De kan bruges på så mange måder at jeg ikke ville være foruden! De fine nye grannåle er bløde og møre og egner sig perfekt til at blive syltet! Jeg bruger helst granner til denne slags syltning, særlig rødgran og ædelgran. Man kan også bruge andre nåletræer som fyrretræer, bland andet kan man lave disse syltede pollen knopper som er super lækre på alskens retter! Jeg bruger gerne de syltede granskud i salater, i saucer og dressinger.

Syltede granskud
 
Skribent:
Ingredienser
  • 2 dl eddike
  • 1 dl sukker
  • Den ønskede mængde granskud
Fremgangsmåde
  1. Varm eddiken op i en gryde og opløst sukkeret heri indtil sukkeret er opløst. Lad eddikelagen køle helt af inden den hældes over graskudene. Luk glasset til.
  2. De syltede granskud kan holde sig i flere måneder på denne måde.

Syltede granskud

Velbekomme!

 

Forslået

Ingen kommentare

Skriv et svar