Svampe bruschetta
Vilde svampe er den ultimative vilde råvare, men de er ikke altid lige nemme at få fingrende i. Kender man et godt svampe spot kan man prise sig lykkelig. Men er man nybegynder med de vilde svampe bør man som det første, anskaffe sig en god svampe guide og derfa lære de bedste spisevampe af kende. De svampe jeg har brugt her, er at arten sommerrørhat og en meget god begyndersvamp. Den minder til forveksling om karl johan som mange kender og elsker. Hvis du ikke har haft held med at finde vilde svampe endnu, så kan man også bruge almindelige champignon fra super markedet.
Svampe bruschetta
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Samlet tid
Skribent: Stephanie Straube Alemanno
Ingredienser
- 1 god portion vilde svampe eller champignon
- 1 lille løg
- 2 fed hvidløg
- Et par kviste timian
- ½ l piskefløde
- 1 dl hvidvin
- Lidt salt
- 1 bundt skovsyre
Fremgangsmåde
- Steg hakket løg, hvidløg, svampe og timian på en varm pande i lidt smør.
- Tilsæt hvidvin og lad det fordampe.
- Herefter tilsættes fløde og saucen smages til med salt.
- Når saucen har kogt godt ind og blevet dejlig cremet anrettes den på ristet brød. Pynt med lidt friskplukket skovsyre.
2 Kommentare
Дізнавайтеся останні Львівські відомості в
цій рубриці “Еспресо Захід”.
в категорії “https://lviv.tehnomax.com.
my page – https://lviv.tehnomax.com.ua/blog
imagine that a cluster of computers performs the
functions a bank, constantly updating the balance sheet data
visitors about https://bonksolana.io/.