Strandkålsalat
Strandkålsalat med tahindressing, ramsløg og chiliolie, er en skøn, lun salat der passer helt perfekt til sommer/grill menuen. Strandkål kan være en smule bitter men tahindressingen gør op for denne bitterhed. Sammen med ramsløgskapers og chiliolie er det en salat med mange smagsindtryk.
Nyttige links
Strandkålsalat med tahindressing og chiliolie
Skribent: Stephanie Straube Alemanno
Ingredienser
- 1 stor portion mindre strandkålsblade
- 3 spsk græsk yoghurt
- 1 spsk tahin
- Salt og peber
- 2 spsk chiliolie
- 2 spsk ramsløgskapers
Fremgangsmåde
- Bland den græske yoghurt med tahin, en smule salt og peber.
- Steg strandkålen hårdt af på en pande. Den må gerne blive en smule brændt rundt omkring.
- Arnet den stegte strandkål på en bund af tahin dressing, chiliolie og ramsløgskapers.
Velbekomme!