Strandkålsalat med tahindressing og chiliolie

juli 9, 2019
Strandkålsalat

Strandkålsalat

Strandkålsalat med tahindressing, ramsløg og chiliolie, er en skøn, lun salat der passer helt perfekt til sommer/grill menuen. Strandkål kan være en smule bitter men tahindressingen gør op for denne bitterhed. Sammen med ramsløgskapers og chiliolie er det en salat med mange smagsindtryk.

Nyttige links

Chiliolie (Opskrift)

8 Grundopskrifter med ramsløg 

Strandkålsalat med tahindressing og chiliolie
 
Skribent:
Ingredienser
  • 1 stor portion mindre strandkålsblade
  • 3 spsk græsk yoghurt
  • 1 spsk tahin
  • Salt og peber
  • 2 spsk chiliolie
  • 2 spsk ramsløgskapers
Fremgangsmåde
  1. Bland den græske yoghurt med tahin, en smule salt og peber.
  2. Steg strandkålen hårdt af på en pande. Den må gerne blive en smule brændt rundt omkring.
  3. Arnet den stegte strandkål på en bund af tahin dressing, chiliolie og ramsløgskapers.

Velbekomme!

 

Forslået

Ingen kommentare

Skriv et svar