Strandkål med parmaskinke og parmesanost

maj 9, 2019
Strandkål

Lun salat med strandkål

Strandkål er en anset som en delikatesse blandt sankere og kendt som forfader til alle kålsorter som vi bruger i dag. Denne opskrift er en skøn lun salat med strandkål, parmaskinke og parmesanost inspireret af mine italienske rødder. Hvis du vil vide mere om strandkålen samt se flere opskrifter, så klik HER.

Strandkål med parmaskinke og parmesanost
 
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Samlet tid
 
Skribent:
Antal personer: 2 personer
Ingredienser
  • 10-15 Små blade strandkål
  • 1 pk parmaskinke
  • 4 spsk olivenolie
  • En smule salt og peber
  • Frisk parmesanost
Fremgangsmåde
  1. Rengør strandkålen og dup bladene tørre med et viskestykke.
  2. Opvarm en pande med olivenolie og kom strandkålen på.
  3. Lad strandkålen brune godt af på begge sider. De må gerne få lidt brændte overflader.
  4. Krydr strandkålen med salt og peber.
  5. Anret strandkål og parmaskinke på et fad eller en tallerken, sammen med friskrevet parmesanost.

Velbekomme!

 

Forslået

Ingen kommentare

Skriv et svar