Snildes Nytårsmenu 2017/18!

december 29, 2017
Appetizers

Nytårsmenu 2017/18

Nytåret er lige rundt om hjørnet og det skal fejres med manér! Året 2017 kom og gik, men har været spækket med en masse god mad og lækre vilde råvare. Dette år endte med at være mit aller bedste svampeår nogensinde og året hvor jagten på tyttebær blev føjet til listen af yndlings sanke beskæftigelser. Derfor skal dette års Nytårsmenu bære præg af de vilde råvare som naturen har beriget os med. Med det sagt betyder det ikke at du behøver at have anskaffet dig et lager af vilde sager for at kaste dig ud i denne menu. Det vil fremgå i linksene nedenunder hvilke råvare der kan erstattes med andre eller undlades. Mange af komponenterne til disse retter kan laves i forvejen og klargøres inden servering.

Appetizers

Øster med hyldeblomst og agurk. Ceviche og hyben roe. Røget svinemørbrad med vilde løg. Hjemmelavet knækbrød på skræppemel, med laksemusse.

Forretrimmet laks

Rimmet laks og gin – Med rygeost creme, rugbrød og havtorns dressing.

Mellemret

Kammusling

Kammusling med brændt hjertesalat, grov salsa og muslinge bisque.

Hovedret

Beef Wellington med tragtkantareller, pomme macaire , tyttebærkompot og rødvins glace.

Dessert

Hvid chokolade mousse med appelsin marinerede brombær og sprød topping.

Velbekomme!

Forslået

Ingen kommentare

Skriv et svar