Skvalderkålsalt – Velsmagende kryddersalt

juni 11, 2019
Skvalderkålsalt

Skvalderkålsalt

Skvalderkålsalt er græsgrøn, krydret og enormt velsmagende! At lave sin egen Skvalderkålsalt er nemmere end du tror og der er virkelig intet bedre end af bruge egne hjemmelavede og konserverede sager når det bliver vinter og vejret er gråt og trist. Denne salt er fantastisk at bruge ovenpå æggemaden, til bagte grøntsager, kød og fisk.

Skvalderkålsalt - Velsmagende kryddersalt
 
Skribent:
Ingredienser
  • 200 g flagesalt (Eller lige dele flagesalt og groft havsalt)
  • 1 håndfuld skvalderkål blade
Fremgangsmåde
  1. Kom grofthakkede skvalderkål og salt i en blender eller foodprocessor.
  2. Blend saltet, indtil det har et smuk grøn farve.
  3. Hæld saltet ud på en bageplade klargjort med bagepapir.
  4. Lad saltet tørre i ovnen ved 40 grader varmluft til det er helt tørt (Mellem 1-3 timer alt efter mængden af salt).
  5. Kom saltet i lufttætte beholder og brug det indtil der ikke er mere!

 

 

 

 

Forslået

Ingen kommentare

Skriv et svar