Skivekamillesukker

juni 11, 2019
Skivekamillesukker

Skivekamillesukker

Skivekamille (også kaldet ananas kamille) er en lille plante der elsker at gro på tørre områder nær grøftkanter og vejområder. Smagen minder om en blanding af kamille og ananas, og er derfor oplagt at bruge i en skivekamillesukker, til at sætte smag på alskens lækre sager i køkkenet!

Det hjemmelavede skivekamillesukker kan bruges i en aromatisk te, desserter, pandekager, cremer, glasur, muffins eller til frugter og bær.

Skivekamille sukker
 
Skribent:
Ingredienser
  • 2 dl rørsukker
  • 1 håndfuld skivekamille blomster
Fremgangsmåde
  1. Kom blomster og sukker i en blender eller foodprocessor og blend indtil sukkeret har fået en flot grøn farve.
  2. Hæld skivekamille sukkeret ud på en bageplade klargjort med bagepapir og lad det tørre i ovnen ved 20-30 grader varmluft indtil det er knastørt (2-4 timer al efter hvor meget sukker du har), husk at vende sukkeret rundt ind i mellem.
  3. Tip: Man kan også vælge at tørre sukkeret i solen, resultatet er det samme, men ovnen er hurtigere.

 

 

Forslået

Ingen kommentare

Skriv et svar