Vilde scrambled eggs
Er der noget jeg elsker at få til morgenmad, så er det frisklavede scrambled eggs! Mit bud på de bedste scrambled eggs overhovedet, er med med friskplukkede ramsløg serveret på lune hjemmebagte fladbrød. For mig er det bare det mest perfekte morgenmåltid, overhovedet.
Scramblet eggs med ramsløg og fladbrød
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Samlet tid
Skribent: Stephanie Straube Alemanno
Antal personer: 4 personer
Ingredienser
Fladbrød:
- 300 g (5 dl) mel
- 165 ml (1,65 dl) vand
- 1 pakke tørgær
- 0,5 tsk salt.
Æg:
- 1 spsk smør
- 8 æg
- 2 dl mælk
- 1 stort bundt friske ramsløg
- Lidt salt og pepper
Fremgangsmåde
Fladbrød:
- Bland gær og vand og rør rundt indtil gøren er helt opløst i væsken.
- Tilsæt salt, sukker og halvdelen af melet.
- Rør det grundigt sammen og tilsæt så resten af melet.
- Ælt dejen godt igennem, den skal være glat og smidig.
- Kom dejen i en skål og lad den hæve til dobbelt størrelse i 1 time.
- Del dejen i 4 lige store dele og rul dem til flade dråbeformer.
- Lad dem hæve i 15 minutter tid på en bageplade med bagepapir.
- Bag dem på en tør pande til de bliver gyldne (de på gerne blive lidt brændt nogle steder)
Æg:
- Varm smørret op på en pande ved middelvarme.
- I mellem tiden piskes æggene grundigt sammen med mælk, salt og peber.
- Hak de friske ramsløg fint og bland dem i æggemassen.
- Kom æggene på panden og rør lidt rundt.
- Rør konstant under middel varme.
- Tag panden af varmen når æggene har den ønskede konsistens.
Velbekomme!
Ingen kommentare