Duebryst canapeer
Denne anretning med duebryst er også super nem, det eneste der kræver er at man kan stege et stykke kød rosa. Lige nu vokser der brombær overalt så de er super nemme at skaffe så længe man har en lille pose med sig, når man går tur. Røllike bidrager med det krydrede i denne anretning, den smager af et mix mellem salvie, rosmarin og timian og er derfor fremragende i kød retter. Sammen er vildt, brombær og røllike en meget kraftig ret, men den krydrede røllike går godt til det rosa kød mens brombærsaucen binder det hele sammen.
Røllike stegt due med brombær sauce
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Samlet tid
Skribent: Stephanie Straube Alemanno
Ingredienser
Due
- 2 afpudsede duebryster
- 1 løg
- Lidt salt
- 2 dl brombær
- 2 spsk honning eller sukker
- 1 spsk smør
- 1 bundt røllike blomster.
Fremgangsmåde
- Steg due brysterne på en brandvarm pande i lidt smør og olie sammen med 2-3 skærme røllike blomster. (ca. 1 min på hver side)
- Tag duebrysterne af panden og pak dem ind i staniol papir.
- Steg nu finthakket løg og halvdelen af brombærrene sammen på panden indtil løgene er helt bløde og saucen helt lind og ensartet.
- Tilsæt honning eller sukker, salt og pepper.
- Slut saucen af med den anden del brombær og en klat smør.
- Skær duebrysterne i mindre stykker og anret dem med en skefuld sauce henover og afplukkede røllike blomster.
Ingen kommentare