Paneret rødspættefilet
Her i huset prøver vi så vidt muligt at spise fisk 1-2 gange om ugen og med et par friske rødspættefileter, så går det ret nemt. Rødspættefileter er ofte på tilbud og når det er tilfældet, køber jeg gerne flere pakker og fryser dem ned. På den måde er der altid fisk til når det skal være. Fisk er jo så sundt og det kan smage dejligt når det bliver lavet ordenligt. Rigtig mange har ikke haft de bedste oplevelser med fisk, jeg selv deriblandt, og trangen til fisk er derfor ikke eksisterende. Det tog også lidt tid for mig at finde ud af at fisk ikke behøver at være en tør og ubehagelig oplevelse med ben der sidder fast i halsen en uge efter.
Derfor er det jo så heldigt at vi har den gode gamle panerede rødspættefilet som de fleste kender og elsker. Her er mit bud på en nyfortolket sommerlig udgave med friskplukket pileurt og sødskærm/spansk kørvel, med masser af brunet smør og spark på smagen. Jeg valgte at bruge japansk pileurt, da syren i den går rigtig godt til den panerede fisk. Hvis man ikke lige ved hvor man skal støve japansk pileurt op kan man altid vælge at bruge rabarber. De to grøntsager minder meget både i smag og struktur og går fint til retten begge to. Rødspættefiletterne kan nydes med dampede nye kartofler og asparges. Velbekomme!
- 500 g rødspættefileter
- 2 dl hvedemel
- 2 æg
- 1 tsk salt
- 250 g smør
- 1 bundt hakket sødskærm eller kørvel
- 1-2 fint hakket skalotteløg
- Et bundt frisk eller syltet japansk pileurt (Hvis man bruger rabarber kan man nøjes med 2 stængler)
- 2 spsk æble cider eddike
- Evt. 1 spsk ramsløgskapers eller almindelige kapers.
- Lidt friske granskudsnåle
- Vend fiskefileterne i pisket æg og herefter i en let saltet melblanding.
- Steg fiskefileterne på panden indtil de er gyldne.
- Smelt smørret på en pande indtil det begynder at bruse op og dufter af nødder. Smørret må ikke brænde på.
- Pileurt, løg og sødskærm hakkes helt fint og vendes sammen i en lille skål. Tilsæt evt. lidt ramsløgskapers.
- Tilsæt æblesider eddike og hæld den brunede smør over de hakkede og rør godt rundt.
- Anret fisken med den brunede smør sauce og drys med gran nåle.
12 Kommentare
Feel free to visit my web page :: 9039
именно в связи с этим мы не советуем подбирать домработницу
по сомнительному объявлению на неделю, Найти надежную домработницу стоит.
Mais grande mérito reconhecido tudo o que espera ação nas tabelas nlh em qualquer limite e https://playredstarpokerbrasilia.com/ hora
dia ou noite.
The pot is the place inside of the https://sugarpromocodes.com/ table where the wagered chips are
placed.
для чего вам не надо никуда ходить, https://ryazandog.forum24.ru/?1-1-0-00001445-000-0-0-1727790094 а реально прямо
сидя в кресле взять заем онлайн на картку.
bookmarked!!, I like your website!
This blog was… how do I say it? Relevant!!
Finally I have found something which helped me.
Thanks a lot!
I read this piece of writing fully concerning the comparison of most up-to-date and earlier technologies, it’s remarkable article.
You’ve made some really good points there. I looked on the internet for more information about the issue and found most individuals will go along with your views on this site.
I am regular reader, how are you everybody? This piece of writing posted at this web site is really pleasant.
Aw, this was an extremely nice post. Spending some time and actual effort to make
a great article… but what can I say… I hesitate a whole lot and don’t manage to get anything done.
Just desire to say your article is as surprising.
The clarity in your put up is simply nice and i could suppose you are knowledgeable in this subject.
Fine together with your permission allow me
to snatch your RSS feed to stay up to date with drawing close post.
Thanks one million and please keep up the gratifying work.