One pot pasta med græskar og vilde svampe

oktober 16, 2017
one pot

One pot pasta

Okay… Jeg kan simpelthen ikke få armene ned over denne one pot pasta ret…Den er vild. Okay måske overdriver jeg en smule, men den smager virkelig enormt godt! Ikke kun smager den godt, den er også billig. Især nu hvor det snart er halloween og du kan få et græskar på flere kilo til ingen penge. Hvem elsker ikke lækker, billig mad som også er nem at lave? Derfor er denne ret så genial, fordi den kostede mig virkelig kun få kroner at lave og det tog mig under 1o minutter så var der aftensmad.

Okay… Måden hvorpå man kan lave lækker mad i en fart er at tænke sig om. Jeg brugte en weekend på at klargøre 2 hele græskar og halvdelen af dem gik til en græskar suppe som jeg frøs ned, du kan finde opskriften HER. Derudover har jeg gerne en masse svampe på frost også, til når jeg skal bruge dem. Dette er super smart til når man får lyst til lækker mad i en fart. Så er det bare at hive en pose med suppe op af fryseren og tø den op. Denne ret er egentlig bare pasta tilberedt i græskar suppe, tilsat parmesan, vilde svampe og lidt fuglegræs. Så det er bare med at komme i gang så man er godt forberedt, det betaler sig en hel del hen af vejen!

Her finder du opskriften på Hjemmelavet græskarsuppe

Onepot pasta med græskar, vilde svampe og fuglegræs
 
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Samlet tid
 
Skribent:
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 6-7 dl græskar suppe
  • 500 g frisk pasta, angel hair eller tagliatelle. (Du kan også vælge at bruge tørret pasta, sørg derfor at bruge mere suppe så pastaen kan blive ordenligt tilberedt)
  • 1 håndfuld revet parmesanost
  • Saften af 1 citron
  • 1 god portion vilde svampe som kantareller eller karl johan.
  • 1 fed hvidløg
  • 1 buket fuglegræs eller andet grønt som persille, basilikum, skvalderkål eller karse.
Fremgangsmåde
  1. Kom græskarsuppen op i en gryde og skru op for komfuret.
  2. Når suppen koger, tilsættes pastaen.
  3. Lad pasten koge i suppen under forsigtig omrøring indtil den er kogt al dente.
  4. Tilsæt citronsaft samt revet parmesanost og vend pastaen godt rundt.
  5. I en anden pande steges svampe med en smule salt og hvidløg indtil de gyldne og lækre.
  6. Tilsæt nu de stegte svampe til pastaen, samt rengjort grofthakket fuglegræs eller andet grønt.

Græskar og vilde svampe, så bliver det ikke mere efterår, og jeg elsker det! Græskar er så alsidig og kan bruges på så mange skønne måder, men denne one pot pasta med græskar må være en af mine favoritter.

Velbekomme!

Forslået

Ingen kommentare

Skriv et svar