Min sidste dag i MasterChef Jul! En dag med Jesper Vollmer

november 22, 2019

Min sidste dag

Nå, mega antiklimaks, så gik den ikke længere for mit vedkommende. Lammekroner blev min død i Masterchef Jul 2019, på nøjagtig samme dag som mine to andre sæsoner i programmet. Én dag inden FINALEUGEN! Heldigvis fik jeg glæden at møde nogle helt igennem fantastiske mennesker, som var med til at løfte hele oplevelsen! Derudover er det jo ALTID en fornøjelse at stå og kokkerere i Masterchef! Så jeg siger tusind tak for endnu en tur i køkkenet. Trejde gang var åbentbart ikke lykkens gang!

En dag med Jesper Vollmer

På min syvende dag i Masterchefkøkkenet, havde vi besøg af Jesper Vollmer som medbragte to af sine yndlings juleråvare. Æbler og mynte. Æbler har aldrig været min favorit i Masterchefkøkkenet og de voldte mig en del problemer i sæsonen 2015.  Derfor havde jeg frygtet en lignende opgave med æbler igen lige siden. Så at jeg fejlede på opgaven med æblefritter, var måske ikke n0gen overraskelse.

Værre var det at fejle i noget jeg faktisk føler mig temmelig tryk i! Mynte som jeg elsker og nogle gange arbejder med flere gange om ugen, havde jeg ikke set skulle blive min død i sidste ende. Når man står i Masterchefkøkkenet, har man det med at overtænke alting. Man tænker ofte, “hvad vil dommeren gerne have?” frem for hvad man selv gerne vil have. Det er sket for mig før og det ender bare altid galt. Endvidere skal man ALDRIG begive sig ud i noget man ikke har lavet før, og isæt ikke i en elimineringsrunde og det burde jeg vide, efter nu tre sæsoner på bagen.

Ude af Masterchef

Men i MIT hoved var jeg forberedt på at ryge ud på denne dag, allerede fra morgenstunden af. Om jeg derfor selv lidt bad om min egen exit af programmet ved jeg ikke, men jeg er bestemt ikke ked af det. Jeg havde fået det ud af det som jeg gerne ville, jeg havde mødt gamle såvel som nye deltagere og blevet en del af Masterchef Jul-familien som jeg er utrolig taknemmelig for! Det er altid skønt at møde mennesker med samme passion som en selv, og så er det bare endnu bedre at vi har haft muligheden for at ses også når kamerarene er slukket, til endnu mere lækker mad og hyggelige Masterchef sammenkomster!

Derudover er jeg taknemmelig for at have fået endnu en tur i Masterchefkøkkenet, så jeg nu kan sige at jeg har oplevet suset hele tre gange! Så endnu en gang tusind tak for denne gang, det er altid en kæmpe fornøjelse! Jeg er ikke ked af at ryge på retten med lammekroner. Det var en fin ret og hellere ryge på noget du selv er nogenlunde tilfreds med. Nu kan jeg atter se hen imod hverdagen, mod nye oplevelser og med andre spændende projekter i vente.

Tak fordi i gad følge med, jeg håber I har nydt ligeså meget som jeg!

Følg også med på instagram og facebook!

// Stephanie

Forslået

Ingen kommentare

Skriv et svar