Linguini med Karl johan
Linguini med Karl Johan og ramsløgskapers er en skøn pastaret sammensat af tre luksus råvare. Den er inspireret af en barndomsklassiker, taken to the next level! Den er let men uden at være kedelig. Hemmeligheden bag denne ret er gode råvare, umami og pastavand. Den er god nok, pastavand er faktisk en utrolig dejlig ting at have ved hånden når man skal lave en lækker cremet sauce. Grundet stivelsen i vandet fra den kogte pasta, tykner saucen på en helt speciel måde, der samtidig får en god smag fra den kogte pasta. Win Win!
Linguini med karl johan og ramsløgskapers
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Samlet tid
Skribent: Stephanie Straube Alemanno
Antal personer: 4 personer
Ingredienser
- 1 pakke linguini pasta
- 3 friske karl johan eller andre svampe
- 2 fed hvidløg
- 2 dl hvidvin
- 3 spsk olivenolie
- 1 dl friskrevet parmesanost
- Ramsløgkapers
Fremgangsmåde
- Start med at rengøre svampene i vand eller med en børste.
- Skær dem i mindre stykker og steg dem på en tør pande.
- Når de begynder at smide deres væske tilsættes en smule salt og olie.
- Når svampene bliver gyldne tilsættes knust hvidløg eller hakket ramsløg. Steg det hele sammen uden at løget bruner.
- Tilsæt nu hvidvin og lad det koge ind til det halve.
- Imellemtiden koges pastaen i letsaltet vand efter inskriptionen på pakken.
- Når pastaen er færdig vendes den sammen med svampene, plus noget af pastavandet. Dette gør saucen dejlig cremet.
- Tilsæt ramsløgskapers og friskrevet parmesanost.

Velbekomme!
Ingen kommentare