Kokosmælk suppe med æg og japansk pileurt

maj 22, 2019
kokosmælk suppe

Kokosmælk suppe

Denne kokosmælk suppe med æg og japansk pileurt ser måske simpelt ud men skindet bedrager. Denne suppe er nemlig både smuk og mættende og hvor alle kan være med, den er nemlig kødfri men stadig fyldt med en masse lækre smage og teksturer!

Nyttige links

6 nemme opskrifter med japansk pileurt

4 hurtige med japansk pileurt

Kokosmælk suppe med æg og japansk pileurt
 
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Samlet tid
 
Skribent:
Antal personer: 4 personer
Ingredienser
  • 1 dåse kokosmælk af god kvalitet
  • 1 l grøntsagsfond
  • 4 æg
  • 6 spsk olivenolie
  • 10-15 tynde stængler (og sideskud) japansk pileurt
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
  1. Klargør en pande med olivenolie.
  2. Slå æggene ud og pisk dem let med en gaffel.
  3. Når olien er varm tilsættes æggene. Æggene skulle gerne puffe op ligeså snart de får kontakt med olien.
  4. Bryd den friterede omelet op i mindre stykker og tilsæt grøntsagsfond og kokosmælk. Lad suppen koge i 5 minutter.
  5. Hak den japanske pileurt i grove stykker og kom dem ned i suppen.
  6. Smag suppen til med salt og peber.

Velbekomme!

Forslået

Ingen kommentare

Skriv et svar