Kartoffelsalat med manna, ramsløg og pollen knopper

maj 12, 2017
Kartoffelsalat med manna

Kartoffelsalat med manna

Her er en lækker og mættende kartoffelsalat, perfekt til forårs menuen. Forår og sommer er fantastisk da det eneste man skal gøre er at gå en tur og så kommer man faktisk hjem med aftensmaden. Jeg er opvokset med kartoffelsalat og mors var altid den bedste, men denne her er min egen udgave af min barndomskartoffelsalat, men med et vildt tvist.

Kartoffelsalat med manna, artiskokker og syltet gederams.
 
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Samlet tid
 
Skribent:
Antal personer: 4 personer
Ingredienser
  • Små danske nye kartofler
  • 2 dl frisk manna (elmfrugter)
  • 2 spsk syltede pollen knopper
  • 1 bundt frisk sødskærm/spansk kørvel
  • 1 bundt frisk ramsløgs
  • 1 dl creme fraiche
  • 2 spsk hjemmelavet mayonnaise eller den fra hellmanns (Kan undlades)
  • 1,5 tsk grovkornet sennep
  • 2 spsk æble cider eddike eller hvidvins eddike
Fremgangsmåde
  1. Skyld og rens de nye kartofler og kom dem i en gryde med vand.
  2. Kog kartoflerne indtil de er tilberedte (Omkring 10-15 minutter). Lad dem køle af eller skyld dem i koldt vand.
  3. Skær dem nu i mindre stykker.
Dressing:
  1. Bland creme fraichen med finthakket manna, sødskærm, ramsløg, eddike og sennep. Smag dressingen til med salt og pepper.
  2. Vend nu kartoflerne sammen med dressingen, pynt med ramsløgblomster, sødskærm, manna og syltede pollen knopper.

 

Den grønne salat tager sig godt ud på middagsbordet og smager endnu bedre. Top den af med forskellige vilde blomster som sødskærm, løgkarse eller ramsløg.

Velbekomme!

Forslået

Ingen kommentare

Skriv et svar