Kammusling ceviche med skivekamille og skvalderkål

juni 16, 2019
Kammusling ceviche

Kammusling ceviche

Kammusling ceviche er hurtig, frisk og delikat. Ceviche kan beskrives som fisk eller skaldyr,  der er blevet  “tilberedt” i en eller anden form for syrlig saft fra enten citron eller lime. Til denne opskrift er der brugt et udvalg af hjemmelavede urtesalte og kryddersukker for at fremhæve den søde smag fra kammuslingen.

Nyttige links:

Skvalderkålsalt – Velsmagende kryddersalt

Skivekamillesukker

Kammusling ceviche med skivekamille og skvalderkål
 
Skribent:
Ingredienser
  • 10 kammuslinger
  • Grønne umodne mirabeller
  • 0,5 tsk skivekamillesukker (se link)
  • 0,5 tsk skvalderkålsalt (se link)
  • 1 lille bundt skvalderkål
  • Saften fra 2 citroner
Fremgangsmåde
  1. Skør kammuslingerne i små tern og læg dem i en skål.
  2. Skør kødet af den umodne mirabeller og hak dem fint. Kom dem ned til kammuslingetern.
  3. Tilsæt citronsaft, hakkede urter, skivekamillesukker og skvalderkålssalt.
  4. Lad gerne cevichen stå ig "tilberede" i syren fra citronerne i 5 minutter inden servering.

Velbekomme!

Forslået

Ingen kommentare

Skriv et svar