Hyldeblomstsukker

juni 11, 2019
Hyldeblomstsukker

Hyldeblomstsukker

Hyldeblomstsukker, er blomsteragtig, sød og aromatiskden. Det er den mest perfekte måde at fange den ultimative smag af sommer! For mig er hyldeblomstsukkeret fuldstændig uundværlig, da den velduftende sukker kan bruges i alt ligefra alskens desserter og kager til syltelager, marinader og dressinger.

Hyldeblomstsukker
 
Skribent:
Ingredienser
  • 2 dl rørsukker
  • 1 håndfuld hyldeblomster uden stilk
Fremgangsmåde
  1. Kom hyldeblomster og sukker i en blender eller foodprocessor og blend det hele godt sammen.
  2. Hæld hyldeblomstsukkeret ud på en bageplade klargjort med bagepapir og lad det tørre i ovnen ved 20-30 grader varmluft indtil det er knastørt (2-4 timer al efter hvor meget sukker du har), husk at vende sukkeret rundt ind i mellem.
  3. Tip: Man kan også vælge at tørre sukkeret i solen, resultatet er det samme, men ovnen er hurtigere.

 

 

Forslået

Ingen kommentare

Skriv et svar