The Hunger Games “Nål”

januar 19, 2017

Sladrerdrossel nål

Der sker et eller andet i mit hoved når jeg læser en bog eller ser en film. I dette tilfælde var det The Hunger Games der var tale om. Her viser jeg hvordan jeg lavede Katniss Everdeen’s sladrerdrossel nål. Den tog mindre end en krig at lave og vingerne var problematiske undervejs men jeg fandt hurtigt en nemmere metode som man kan se i videoen nedenunder. Nålen er lavet i super sculpey ler og malet med guld spraymaling. Jeg regner med at den skal kunne bæres som en rigtig nål, når jeg lige finder sådan en at sætte på.

Hvordan gjorde jeg?

Jeg startede ud med at skære en ring ud af ler som jeg herefter for-bagte. Med en papir-skabelon kunne jeg skære omridset ud til sladredroslen. Jeg placerede fuglen og stabiliserede den bagpå med mere ler. For at den var nemmere at arbejde med, kom den en tur i ovenen igen. Nu hvor selve basen var klar kunne jeg komme igang med detaljerne. Så ovenpå den brændte ler, kom endnu et lag som jeg kunne forme til lemmer og fjer. I videoen nedenunder viser jeg hvordan jeg lavede  fjerene. Løbende, lavede jeg pilen som bestod af et skaft som blev for-bagt og en spids som jeg satte på med flydende ler. Samt flyvefjererne som jeg lavede hver for sig og satte på når de var bagt. Inden jeg kunne smide nålen i ovenen for sidste gang, satte jeg pilen på nederste del af næbet og satte et stykke ler ovenpå som skulle fungere som overdelen af næbet. Da nålen var blevet brændt fik den en tur med spraymaling og den var endelig færdig. Det eneste der mangler nu er en rigtig nål så den kan blive båret.

Forslået

Ingen kommentare

Skriv et svar