Havregrynskager med fyrretræs pollen
Disse havregrynskager er smagt til med pollen fra fyrretræet og er derfor både lækre og super sunde! Fyrretræs pollen er nemlig et af naturens mest næringsrige råvare og bruges primært til at sætte mere sundhed på livet. Samtidig så smager det dejligt og kan bidrage med et sundere helbred såvel som nye og spændende smage.
Nyttige links
Fyrretræs pollen – Derfor bør det høstes!
Hjemmelavet paste med fyrretræs pollen
Havregrynskager med fyrretræs pollen
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Samlet tid
Skribent: Stephanie Straube Alemanno
Antal personer: 35 stk.
Ingredienser
- 125 g blødt smør
- 100 g sukker
- 100 g brun farin
- 1 æg
- 100 g hvedemel
- 2-3 tsk fyrretræs pollen
- ½ tsk. natron
- 1 knsp. salt
- 150 g havregryn
Fremgangsmåde
- Rør smørret hvidt sammen med sukkeret.
- Tilsæt ægget og vend resten af ingredienserne i.
- Rør dejen godt sammen og trill kugler på størrelse med en lille valnød.
- Placer kuglerne på en klargjort bageplade med lidt afstand til hinanden, da de flyder ud når de bages.
- Bag dem ved 200 grader i ca. 7-10 minutter indtil de er gyldne og gennembagte.

Velbekomme!