Grillet pizza med bagte tomater, salami og oliven.

maj 30, 2017
Grillet pizza

Grillet pizza, den nye stenovns pizza

Grillet pizza er en nem og hurtig måde hvorpå man kan opnå smagen fra en ægte stenovns pizza i sit eget hjem. Dejen er sprød og lækker og med en let brændt smag som man kender fra de italienske stenovnspizzaer.  Sammen med de bagte tomater, salamien og de sorte oliven er denne pizza en umami bombe! Derfor mener jeg at den med garanti, kan kategoriseres som den bedste hjemmelavede pizza jeg har fået!

Opskrift: Hjemmelavet tomatsauce på bagte tomater

Når pizza bundene får tydelige grills streger vendes de og smøres med den bagt tomatsauce.

Afslut pizzaen med friskrevet parmesanost eller anden tør ost og pynt pizzaerne med salami og oliven.

Grill pizza med bagte tomater salami og oliven.
 
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Samlet tid
 
Skribent:
Hjemland: Italien
Antal personer: 4
Ingredienser
Pizzadej
  • 7 dl (400g) mel
  • 1 pakke tørgær
  • 2 tsk salt
  • 2,5 dl varmt vand
  • 3 spsk olivenolie
Fyld
  • Parmesanost eller anden tør ost
  • Tynd skåret italiensk salami
  • Sorte kalamata oliven
  • Oregano
  • Evt. rucola eller basilikum
Fremgangsmåde
  1. Bland mel, gær og salt i en stor skål.
  2. Tilsæt langsomt det varme van d og oliven olie.
  3. Ælt dejen med hænderne i 7-10 minutter indtil dejen er glat og ensartet.
  4. Læg dejen i et let olieret skål og dæk den til med husholdningsfilm. Læg skålen et lunt sted og lad den hæve i 30 minutter indtil den er dobbelt stå stor.
  5. Ælt nu dejen forsigtigt i få minutter.
  6. Skær dejen ud i to lige store dele og form dem til flade pizza bunde.
  7. Læg pizza bundene på en varm gril. Når de får tydelige grills streger vendes de og smøres med den bagte tomatsauce og frisk revet ost udover.
  8. Pynt pizzaerne med salami og oliven samt lidt lidt oregano.

 

Forslået

Ingen kommentare

Skriv et svar