Græskarhummus – Lækker og cremet

oktober 23, 2017
Græskarhummus

Græskarhummus

Humus er og bliver bare super lækkert og der findes mange forskellige varianter. Men trænger du til noget nyt på hummus fronten så prøv denne efterårsudgave med græskar. Græskarhummus var noget jeg faldt over da jeg helt tilfældigvis have et græskar som jeg ikke vidste jeg jeg skulle stille op med. Så jeg forsøgte mig med en hummus. Det blev en kæmpe succes og siden har græskarhummus været den foretrukne variant herhjemme.

Græskar hummus
 
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Samlet tid
 
Skribent:
Ingredienser
  • 1 lille hokaido græskar
  • 1 dl oliven olie
  • 1 stort fed hvidløg
  • 0,5 tsk chili pulver
  • 0,5 tsk paprika
  • 2 spsk græsk yoghurt
  • 1 spsk tahin
  • Saften af en halv citron
Fremgangsmåde
  1. Start med at bage hokaido græskarret i ovnen ved 200 grader i 40 minutter indtil det er helt mørt.
  2. Når græskarret er kølet lidt af, skrapes kødet ud med en ske.
  3. Put nu kødet op i en blender sammen med, hvidløg, olie, yoghurt og tahin.
  4. Tilsæt krydderier samt citronsaft og blend indtil massen er blød og cremet.

Velbekomme!

Forslået

Ingen kommentare

Skriv et svar