Scones med rynket roser
Skribent: 
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Samlet tid: 
 
Ingredienser
  • 9 dl hvedemel
  • 75 g smør
  • 4 dl mælk
  • 1 håndfuld finthakkede roser
  • 5 tsk bagepulver
  • 0,5 tsk salt
  • 1 dl sukker
Fremgangsmåde
  1. Forvarm ovnen til 275 grader.
  2. Start med at opvarme mælken i en lille gryde på komfuret. Lige inden mælken begynder at koge tages gryden at varmen. Tilsæt smørret og lad det smelte sammen med mælken.
  3. Bland nu alle de tørre ingredienser sammen. Tilsæt mælk og smør blandingen og vend det hele sammen. Til sidt tilsættes finthakkede roser. Dejen skal kun lige hænge sammen. Hvis dejen er for klistret, så tilsæt eventuelt mere mel.
  4. Rul dejen ud så den er ca. 2-3 cm tyk. Skær dejen ud i mindre stykker efter eget valg eller brug en rund udstikker.
  5. Bag dem i ovnen i 12-15 minutter, til de er gyldenbrune. Lad dem herefter køle af på en rist.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/scones-med-rynket-rose/