Skaldyrssalat med tomater og rynket rose
Skribent: 
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Samlet tid: 
Antal personer: 4 personer
 
Ingredienser
  • 200 g kammuslinger
  • 200 gram friske eller frosne rejer (Jeg brugte de frosne med skal på).
  • 200 g blandede små tomater i forskelige farver
  • 1 rødløg
  • 3 spsk olivenolie
  • ½ tsk salt og peber
  • 1 økologisk citron
  • 1 håndfuld rynket hybenrose kronblade
Fremgangsmåde
  1. Bring en gryde med letsaltet vand i kog og giv kammuslingerne et minut heri.
  2. Efter et minut lægges de i iskoldt vand så de kan køle af hurtigt.
  3. Skær dem nu i mindre tern.
  4. Pil rejerne og gem gerne noget af rognen.
  5. Skær tomaterne i skiver og både så der er lidt variation.
  6. Halver løget og snit det så fint som muligt. Ligeså med roserne.
  7. Vendt det hele sammen og smag til med olivenolie, citronsaft/skal, samt salt og peber.
  8. Spises gerne med et stykke godt surdejsbrød til og måske en klat creme fraiche.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/skaldyrssalat-med-tomater-og-rynket-rose/