Skaldyrssalat med tomater og rynket rose
Skribent: Stephanie Straube Alemanno
Forberedelsestid:
Tilberedningstid:
Samlet tid:
Antal personer: 4 personer
- 200 g kammuslinger
- 200 gram friske eller frosne rejer (Jeg brugte de frosne med skal på).
- 200 g blandede små tomater i forskelige farver
- 1 rødløg
- 3 spsk olivenolie
- ½ tsk salt og peber
- 1 økologisk citron
- 1 håndfuld rynket hybenrose kronblade
- Bring en gryde med letsaltet vand i kog og giv kammuslingerne et minut heri.
- Efter et minut lægges de i iskoldt vand så de kan køle af hurtigt.
- Skær dem nu i mindre tern.
- Pil rejerne og gem gerne noget af rognen.
- Skær tomaterne i skiver og både så der er lidt variation.
- Halver løget og snit det så fint som muligt. Ligeså med roserne.
- Vendt det hele sammen og smag til med olivenolie, citronsaft/skal, samt salt og peber.
- Spises gerne med et stykke godt surdejsbrød til og måske en klat creme fraiche.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/skaldyrssalat-med-tomater-og-rynket-rose/
3.5.3239