Lammekroner med kikærter og mælkebøtte
Skribent: 
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Samlet tid: 
Antal personer: 4 personer
 
Ingredienser
  • 1,2 kg lammekrone
  • 1 smule salt
  • 1 smule peber
  • 1 dåse drænede kikærter
  • 50-100 g mælkebøtte blomsterknopper (skyldede)
  • Græsk yoghurt
  • 1 bundt ramsløg eller anden krydderurt
  • 4 spsk olivenolie
  • Saften fra 1 citron
  • En smule salt og peber
Fremgangsmåde
  1. Fjern fedtet fra lammekronen og skær den ud i koteletter. Krydr dem med salt og pepper.
  2. Klargør en pande med en smule olie og smør og steg lammekoteletterne i det brusende smør indtil de har brunet godt af på begge sider.
  3. Tag kødet af og lad det hvile indtil servering.
  4. I samme pande steges blomsterknopperne sammen med kikærter i ca. 5 minutter.
  5. Blend ramsløg med olie og citronsaft. Smag til med salt og pepper.
  6. Server lammekoteletterne på en bund af kikærter med en skefuld græsk yoghurt og urtedressing.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/lammekoteletter-kikaerter-maelkeboette/