Stegt laks med løgkarsefrø
Skribent: 
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Samlet tid: 
Antal personer: 4 personer
 
Ingredienser
  • 3 spsk løgkarsefrø eller sennepskorn
  • 4 stk laks af 200 g
  • 1 stort bundt friske løgkarseskud eller asparges
  • 1 økologisk citron
  • En smule salt
Fremgangsmåde
  1. Krydr laksen med salt og vend den ene side i knuste løgkarsefrø.
  2. Opvarm en pande med en smule smør og olie og steg laksen med løgkarsesiden nedad.
  3. Vend laksen og steg den gylden på begge sider. Tag den af panden når den er færdig.
  4. I samme pande steges løgkarseskud. Kryd med salt og peber.
  5. Steg citronen indtil den får en karamelliseret overflade.
  6. Server laksen med løgkarseskud og en skwis citron.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/stegt-laks-med-loegkarsefroe/