Stegt laks med tyttebær og gråbynke
Skribent: Stephanie Straube Alemanno
Forberedelsestid:
Tilberedningstid:
Samlet tid:
Antal personer: 4 personer
- 4 stk. laksefiletter
- 100 g smør
- 1 dl tyttebær
- 1 spsk sukker
- 3-5 kviste gråbynkeblomster eller blade
- Salt og peber
- Krydr laksen med salt og peber og steg den på begge side på en olieret brandvarm pande.
- Tag laksen af panden og lad den hvile.
- Kom smørret på panden og steg gråbynkeblomsterne heri.
- Tilsæt tyttebær og smør. Rør godt rundt indtil smørret er smeltet sammen med bærrene. Smag til med salt og peber.
- Server den stegte laks med tyttebær saucen ovenpå.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/stegt-laks-med-tyttebaer-og-graabynke/
3.5.3239