Stegt laks med tyttebær og gråbynke
Skribent: 
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Samlet tid: 
Antal personer: 4 personer
 
Ingredienser
  • 4 stk. laksefiletter
  • 100 g smør
  • 1 dl tyttebær
  • 1 spsk sukker
  • 3-5 kviste gråbynkeblomster eller blade
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
  1. Krydr laksen med salt og peber og steg den på begge side på en olieret brandvarm pande.
  2. Tag laksen af panden og lad den hvile.
  3. Kom smørret på panden og steg gråbynkeblomsterne heri.
  4. Tilsæt tyttebær og smør. Rør godt rundt indtil smørret er smeltet sammen med bærrene. Smag til med salt og peber.
  5. Server den stegte laks med tyttebær saucen ovenpå.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/stegt-laks-med-tyttebaer-og-graabynke/