Bagte rødbeder med fetacreme og hyldebær
Skribent: 
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Samlet tid: 
Antal personer: 4 personer
 
Ingredienser
  • 1 kg rødbeder
  • 3-4 spsk olivenolie
  • Salt og peber
  • 1-2 spsk hyldebærsirup (se link)
  • Lidt hyldeblomst eddike eller æbleeddike
  • 250 g feta
  • Piskefløde
  • 1 lille håndfuld hybenrose kronblade, friske eller tørrede.
  • 1 tsk hyldebær kapers pr person.
Fremgangsmåde
  1. Skræl rødbederne, halver og skær dem i mindre stykker.
  2. Kom rødbederne på en klargjort bageplade og vend dem i olivenolie, salt og peber.
  3. Bag rødbederne i ovnen i 30-40 min. ved 200 grader indtil er møre.
  4. Bland sirup med eddike og vend de bagte rødbeder heri.
  5. Lad rødbederne køle af i dressingen.
  6. Imellemtiden blendes feta med fløde og hybenrose til cremen er lind og lækker.
  7. Anret en stor spsk fetacreme i hver skål. Anret de bagte rødbeder ovenpå sammen med hyldebær kapers.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/bagte-roedbeder-med-fetacreme-og-hyldebaer/