Gazpacho med æble og hyben
Skribent: 
Antal personer: 4 personer
 
Ingredienser
  • 500 g rensede hybenfrugter
  • 3 stk. æbler
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 stk chili (alt efter hvor stærk man ønsker sin gazpacho)
  • 1 dl god olivenolie
  • 3 spsk. æbleeddike eller rødvinseddike
  • 1 smule salt og peber
Fremgangsmåde
  1. Rens hybenfrugterne, pil hvidløget og skræl æblerne.
  2. Skær alle grøntsager og frugter i mindre stykker og blend det hele sammen med olivenolie, eddike, salt og peber. Tilsæt gerne en smule vand undervejs så suppen olle bliver for tyk. Smag til med eddike, salt og peber.
  3. Kom suppen i køleskabet til den skal serveres.
  4. Serveres gerne med finthakkede æbler og hyben samt en smule olivenolie og friskkværnet sort peber.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/gazpacho-med-aeble-og-hyben/