Wokret med svampe, løg og ædelgran
Skribent: 
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Samlet tid: 
Antal personer: 4 personer
 
Ingredienser
  • 2 spsk vegetabilsk olie (kokos, oliven, solsikke eller vindrukerne)
  • 1 spsk revet ingefær
  • 3 fed knust hvidløg
  • 2 stk. store rødløg
  • 400-500 g af dine yndlings svampe
  • 1-2 håndfuld rensede friske eller syltede kogleskæl
  • 5 spsk soya
  • 2 spsk sukker
  • 8 spsk østerssovs
Fremgangsmåde
  1. Skær svampe i mindre stykker og steg dem på en tør pande indtil de spider deres væske. Steg væsken helt væk.
  2. Tilsæt olie, hvidløg og ingefær.
  3. Steg nu skiver af løg samt kogleskæl sammen med svampene indtil det hele får en smule farve men uden at løg og hvidløg brænder på.
  4. Tilsæt soya, sukker og østerssovs og vend det helt godt sammen.
  5. Smag wokretten til med soya og sukker. Den må gerne være lidt sød.
  6. Spis wokretten alene, sammen med ris eller nudler.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/wokret-med-svampe-loeg-og-aedelgran/