Wokret med svampe, løg og ædelgran
Skribent: Stephanie Straube Alemanno
Forberedelsestid:
Tilberedningstid:
Samlet tid:
Antal personer: 4 personer
- 2 spsk vegetabilsk olie (kokos, oliven, solsikke eller vindrukerne)
- 1 spsk revet ingefær
- 3 fed knust hvidløg
- 2 stk. store rødløg
- 400-500 g af dine yndlings svampe
- 1-2 håndfuld rensede friske eller syltede kogleskæl
- 5 spsk soya
- 2 spsk sukker
- 8 spsk østerssovs
- Skær svampe i mindre stykker og steg dem på en tør pande indtil de spider deres væske. Steg væsken helt væk.
- Tilsæt olie, hvidløg og ingefær.
- Steg nu skiver af løg samt kogleskæl sammen med svampene indtil det hele får en smule farve men uden at løg og hvidløg brænder på.
- Tilsæt soya, sukker og østerssovs og vend det helt godt sammen.
- Smag wokretten til med soya og sukker. Den må gerne være lidt sød.
- Spis wokretten alene, sammen med ris eller nudler.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/wokret-med-svampe-loeg-og-aedelgran/
3.5.3239