Forårsgryde med vild pastinak
Skribent:
Stephanie Straube Alemanno
Forberedelsestid:
5 minutter
Tilberedningstid:
2 timer
Samlet tid:
2 timer 5 minutter
Antal personer:
4 personer
Ingredienser
2 spsk olivenolie
50 g smør
500 g svinenakke i grove tern
2 fed hvidløg
1 stort bundt gåsefod, spinat eller brændenælde
6-8 toppe fra vild pastinak
1 bundt almindelig syre, skovsyre eller havesyre.
Fremgangsmåde
Opvarm en stor gryde med olie og smør.
Krydr de grove kød tern med salt og peber og brun dem godt af i gryden.
Tilsæt grofthakkede grøntsager og vand så det dækker.
Lad det hele simre ved middel varme i 2-3 timer.
Serveres gerne med en klar creme fraiche og et stykke brød.
Recipe by
Snilde
at http://snilde.dk/foraarsgryde-med-vild-pastinak/
3.5.3239