Katost stængler med Ras el Hanout
Skribent: 
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Samlet tid: 
 
Ingredienser
  • 1 stort bundt katost stængler (De øverste topskud uden modne frugter)
  • 3-4 spsk olivenolie
  • 1 tsk Ras el Hanout eller andet krydderi efter din smag.
  • Salt og peber.
Fremgangsmåde
  1. Bring en gryde med letsaltet vand i kog.
  2. Kom de rengjorte stængler i vandet i 60 sekunder.
  3. Tag dem op og dryp dem godt af.
  4. Lav en blanding af olivenolie, salt, peber og Ras el Hanout.
  5. Vend stænglerne rundt i krydderblandingen
  6. Steg de marinerede stængler på en varm pande til de er gyldne og lækre.
  7. Pynt med katost blomster.
  8. Server de stegte stængler som tilbehør sammen med andre grøntsager til kød og fisk eller som en vegetarisk lille ret på brød med et pocheret æg.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/katost-staengler-med-ras-el-hanout/