Kokosmælk suppe med æg og japansk pileurt
Skribent: 
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Samlet tid: 
Antal personer: 4 personer
 
Ingredienser
  • 1 dåse kokosmælk af god kvalitet
  • 1 l grøntsagsfond
  • 4 æg
  • 6 spsk olivenolie
  • 10-15 tynde stængler (og sideskud) japansk pileurt
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
  1. Klargør en pande med olivenolie.
  2. Slå æggene ud og pisk dem let med en gaffel.
  3. Når olien er varm tilsættes æggene. Æggene skulle gerne puffe op ligeså snart de får kontakt med olien.
  4. Bryd den friterede omelet op i mindre stykker og tilsæt grøntsagsfond og kokosmælk. Lad suppen koge i 5 minutter.
  5. Hak den japanske pileurt i grove stykker og kom dem ned i suppen.
  6. Smag suppen til med salt og peber.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/kokosmaelk-suppe-aeg-japansk-pileurt/