Vild nuddelret – Som suppe eller salat
Skribent: 
 
Ingredienser
Suppe:
  • 1 hel kylling
  • 2 liter vand
  • Suppeurter som selleri, gulerod, persillerod, løg og porre.
  • Friskværnet peber
  • 2 tsk salt
  • Olivenolie eller ramsløgsolie
Dressing:
  • 4 spsk soya sauce
  • 1 spsk sesamolie
  • 2 spsk hvidvinseddike eller limesaft
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 tsk honning
Grønt:
  • Vilde urter og grøntsager som løgkarse, ramsløg, humleskud, bellis, mælkebøtte, sødskærm, japansk pileurt, skvalerkål, mynte,
Fremgangsmåde
Suppe:
  1. Kom alle ingredienserne i en gryde og lad suppen simre ved svag varme i 45 minutter.
  2. Når suppen er færdig plukkes kødet fra skrovet.
  3. Anret kogte risnudler med letkogte humleskud, finthakket japansk pileurt, løgkarse og sødskærm/kørvel.
Salat:
  1. Bland alle ingredienserne til dressingen og anret forkogte og nedkølede risnudler i en skål med letkogte humleskud, finthakket japansk pileurt, løgkarse og sødskærm/kørvel.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/vild-nudelret-som-suppe-eller-salat/