Forårsuppe med skovløg, døvnælde og dunhammer
Skribent: 
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Samlet tid: 
Antal personer: 4 personer
 
Ingredienser
  • 1 hel økologisk kylling
  • 1 stort bundt skvalderkål
  • 6-8 dunhammer (Her er der tale om den inderste kerne)
  • 4-6 skovløg eller ramsløg
  • 1 stort bundt døvnælde eller brændenælde.
  • Saften fra 1 citron
  • Friskrevet parmesanost
  • Olivenolie
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
  1. Bring en stor gryde med vand i kog.
  2. Når vandet koger tilsættes kyllingen(man kan vælge at skære den i mindre stykker hvis man har lyst), hakket skvalderkål, skovløg, døvnældeblade salt og peber.
  3. Efter 30-40 minutter tages kyllingen op og kødet pilles fra.
  4. Tilsæt det afpillede kød til suppen sammen med lethakket dunhammer.
  5. Smag suppen til med salt, peber og citronsaft.
  6. Server den varme suppe med en smule olivenolie og friskrevet parmesanost.
Recipe by Snilde at http://snilde.dk/foraarsuppe-med-skovloeg-doevnaelde-og-dunhammer/